Nyheter — 20 december 2012
Läget inför julen..

En sista rapport ifrån A-laget innan julfirandet. En julklapp till laget & dess supportrar kom i form av centern Ted Jokiniemi, som blir kvar säsongen ut!

A-laget har nu efter ett par intensiva träningsdagar påbörjat julledigheten som sträcker sig fram till nästa torsdag. Tränare Niklas Söderström låter meddela att man har tränat på hårt den gångna veckan.

–  Vi har blåst på ganska så ordentligt med mycket mjölksyreträning. Sedan blir det att nöta detaljer efter jul inför omstarten, säger Söder som däri menar att man skall lägga stort fokus på att få igång spelet i numerärt överläge.

– Vårat boxplay har fungerat bra, men powerplayspelet är vi inte nöjda med, så där måste vi bli bättre, säger han.

Sedan väntar nyårshelgen med efterföljande seriepremiär redan den 2/1!

– Det blir ett lugnt nyårsfirande för oss allihopa, det där måste man ”offra”.. det är vi alla väl medvetna om och vi kommer att träna både på nyårsafton och på nyårsdagen, säger Söder.

Hammerstränaren delar även ut en julklapp – centerlånet ifrån Grästorp Ted Jokiniemi , som spelade de tre avslutande matcherna för Hammers, kommer att stanna säsongen ut! 

– Vi har ju letat en längre tid efter en center så det här känns förstås jättebra. Ted gjorde det bra i de matcher som han spelade för oss innan uppehållet. Han har en bra blick för spelet och har redan kommit fint in i gänget, säger en nöjd Söder som även värdesätter hans rutin i årets unga trupp. Fler förstärkningar väntas det inte bli under uppehållet, särskilt inte nu när den tidigare långtidsskadade duon Robin Erlandsson och Robert Thellberg kör för fullt på träning igen!

Söder passar också på att tacka supporterklubben Sledgehammers för dess stöd.

– De ställer alltid upp för oss, och vi är mycket tacksamma för det samarbetet som vi har med Sledgehammers! Vi från a-laget önskar alla hockeyälskare en God Jul, och vi hoppas att vi skall göra er alla glada efter nyår i fortsättningsserien!

 

Relaterade inlägg

Dela

Om skribenten

Oscar