Nyheter — 08 februari 2013
Dogge förlänger med Hammers!

Centern, och lagets poängkung under Grundserien, Douglas Lögdal blir först ut med att förlänga sitt kontrakt över kommande säsong!

Det är mycket glädjande nyheter vi har att komma med denna fredag – att lagets förstecenter Douglas Lögdal redan nu är klar för kommande säsong!

Douglas värvades till Hammers från Timrå i maj förra året. Som en av SuperElits poängstarkaste spelare så stod den spelskicklige center högt på tränare Niklas Söderströms önskelista inför säsongen. Men flytten genom riket, tillsammans med omställningen från junior- till seniorhockeyn gjorde att spelet inte klaffade direkt för honom i sitt nya lag. Men när de sociala bitarna väl föll på plats för både Douglas och flickvännen Kristina så lossnade det även på isen, och det rejält!

– Det gick lite trögt i början.. men sedan kom jag igång och visade vad man kunde, säger Douglas som efter sin imponerande slutforcering av grundserien vann den interna poängligan med 22 poäng (11+11), en poäng före Olle Liss. Så med en rejäl dos självförtroende skulle han vara med och leda laget under Fortsättningsserien. Men ett nyckelbenbrott i premiärmatchen borta i Nybro satte ett abrupt stopp för dom planerna. Men han har inte givit upp säsongen, särskilt inte om laget når play off.. 

Söder är förstås mycket glad över att ha gjort klart med Douglas redan i detta tidiga skedet.

– Douglas har visat att han har otrolig potential, så det känns verkligen bra att han går i bräschen och är först med att förlänga sitt kontrakt, säger Söder som nu avser att bygga vidare på årets unga talangfulla lag. Douglas själv tycker att det känns bra att redan ha klart för sig vart han ska spela kommande säsong och planerar att stanna kvar i Halmstad under sommarmånaderna för att kunna förbereda sig på bästa sätt.

– Jag vill träna ihop med laget, det blev mycket på egen hand förra året, säger han och hoppas få vara skadefri och fortsätta utvecklas i Hammers nästa säsong.

 

Relaterade inlägg

Dela

Om skribenten

Oscar