Nyheter — 12 februari 2013
Dennis Svensson klar för nästa säsong!

Den skånske snabbskrinnande centern Dennis Svensson förlängde idag sitt kontrakt med Hammers över kommande säsong!

Hammers fortsätter att knyta till sig spelare ur årets trupp. Först ut var Douglas Lögdal, och idag kan vi presentera att kristianstadpågen Dennis Svensson, 21, är klar för ytterligare en säsong i Hammers!

Dennis värvades inför säsongen från moderklubben Kristianstad, med vilka han hade imponerat i mötena med Hammers – både i A- och juniorlaget. Tränare Niklas Söderström sade då att han såg stort potential i Dennis, något som han verkligen har visat under säsongens gång då han bl.a. har samlat ihop 22 poäng(10+12) på 40 matcher, varav sju mål har kommit under fortsättningsseriens tio matcher!

– Han har vuxit hela tiden, och nu efter jul så har varit en gigant! Han är en fantastisk skridskoåkare, har bra attityd och har en jäkla potential till att bli en riktigt bra hockeyspelare! Så det är förstås jättekul att vi får behålla en sådan spelare, säger Söder.

200201202203

Dennis själv tycker att han har utvecklats i Hammers och att det var en av anledningarna till att han stannar i föreningen.

– Sedan så har jag trivts bra och Söder visade tidigt intresse för mig, så det var inga konstigheter, säger han.

 

Relaterade inlägg

Dela

Om skribenten

Oscar