Nyheter — 20 februari 2013
Robin Dahse förlänger med Hammers!

”Robin är ju en sniper, en riktig matchvinnartyp som brinner för hockeyn, säger en nöjd Niklas Söderström”

Tränare och sportansvarige Niklas Söderström fortsätter att knyta sig an spelare från årets talangfulla lag. Efter Douglas Lögdal och Dennis Svensson så kritade idag Robin Dahse på ett nytt kontrakt med Hammers!

– Det känns bra att han stannar hos oss. Robin är ju en sniper, en riktig matchvinnartyp som brinner för hockeyn, säger en nöjd Niklas Söderström som är övertygad om att Robin har ”framtiden för sig”. Totalt har det blivit 15 mål ifrån hans klubba, så här långt..

Robin själv ser tillbaka på den gångna säsongen med blandade känslor eftersom han hade fotproblem under hösten som hämmade honom.

– Men sedan fick jag en spruta och efter det har det inte varit några problem, säger Robin som förklarar varför han väljer att stanna i Hammers;
– Jag har mer att visa.. så därför blir det ett år till i Halmstad, så att jag kan fortsätta att utveckla mitt spel i ettan, säger han och även att han har trivts väldigt bra i sin nya hemstad och lag. Men där finns ytterligare en avgörande faktor;
– Här finns riktigt bra träningsmöjligheter! Det är få lag i ettan som har samma träningsmöjligheter som det finns här med tre isytor, tre gym och badhus i samma byggnad!

 

 

Till det stundande Play Off-spelet ser Robin fram emot med tillförsikt.
– Det ska bli riktigt kul! Kallinge är ett riktigt bra lag, men det är även vi… men vi måste vara noggranna och sätta våra lägen!

 

 

 

 

Relaterade inlägg

Dela

Om skribenten

Oscar